Nieuws

Terug naar overzicht

Hollywood-debuut IONIQ 5 in film Spider-Man

25 november 2021

De IONIQ 5 maakt zijn debuut op het witte doek. En niet zomaar in de eerste de beste film, maar in de allernieuwste Spider-Man die vanaf 17 december in de bioscoop draait: Spider-Man: No Way Home. Om alvast in de stemming te komen maakten we deze grappige commercial met in de hoofdrol de beroemde acteur Tom Holland als Spider-Man en de IONIQ 5 als … de IONIQ 5.

De commercial – getiteld Only Way Home? en geregisseerd door Jon Watts – begint met een slenterende Spider-Man in the middle of nowhere als de IONIQ 5 passeert. Grappig is de vogelverschrikker die aandoet als Mysterio, de schurk uit Spider-Man: Far From Home. Benieuwd hoe het afloopt? Check de commercial:

KONA en SANTA FE ook op witte doek

Het is niet voor het eerst dat een Hyundai de hoofdrol speelt in een speelfilm. Zo maakten de KONA en de SANTA FE in 2018 hun Hollywood-debuut in de film Ant-Man and the Wasp die lange tijd ook in de Nederlandse bioscopen te zien was.

Het optreden van de IONIQ 5 in Spider-Man: No Way Home is het resultaat van een samenwerking van Hyundai met Sony Pictures Entertainment voor een aantal films waarin de nieuwe modellen en technologieën van Hyundai te zien zullen zijn.

Superheld Peter Parker, alias Spider-Man

Behalve aan Spider-Man: No Way Home heeft Hyundai zijn naam verbonden aan nog eens vier andere Sony Pictures Entertainment-producties, waaronder de PlayStation 4-game Uncharted en de film Spider-Man: Into The Spider-Verse 2 (oktober 2022).

In Spider-Man: No Way Home kruipt de Britse acteur Tom Holland opnieuw in de huid van superheld Peter Parker, alias Spider-Man. Eindelijk komen de fans te weten wat de impact is van de gebeurtenissen aan het einde van ‘Spider-Man: Far from Home’.

Ontdek de IONIQ 5

Tags:


Bekijk ook