Nieuws

Terug naar overzicht

AutoWeek enthousiast over de nieuwe Tucson

14 januari 2021

‘Vaak zie je dat een bijzonder design ten koste kan gaan van de functionaliteit, maar bij de nieuwe Tucson is dat echt niet het geval.’ Zo besluit Autoweek zijn uitgebreide rijimpressie van de nieuwe Tucson. Om daar nog aan toe te voegen: ‘Het is een heel doortimmerde auto met een fijne aandrijflijn en vooral ook een heel mooi interieur. En zelfs de prijzen vallen mee, die zijn heel concurrerend. Als deze auto laat zien welke kant het opgaat met Hyundai, dan ziet de toekomst van het merk er heel zonnig uit.’ Benieuwd naar de hele rijimpressie? Bekijk de video hieronder:

Hyundai Tucson: meer dan value for money

De nieuwe Hyundai Tucson is in alle opzichten een revolutionaire auto: niet alleen vanwege zijn flamboyante design, slimme technologieën en uitgebreide veiligheidsuitrusting, maar ook door zijn zeer rijke standaarduitrusting. De nieuwe Tucson is er al vanaf € 34.995.

Voor dit bedrag krijg je de Hyundai Tucson 1.6 T-GDI 48V in i-Motion-uitvoering, een al zeer luxe SUV met onder meer 17-inch lichtmetalen velgen, Digitale Radio (DAB+), een volledig digitaal instrumentenpaneel (10,25-inch) en een achteruitrijcamera. Meer weten over de Tucson?

Ontdek de nieuwe Tucson

Tags:


Bekijk ook