Nieuws

Terug naar overzicht

BTS en Hyundai brengen samen nummer uit

4 september 2020

Hyundai en de wereldberoemde K-popband BTS, bekend van de populaire single 'Dynamite', brengen samen het nummer ‘IONIQ: I’m On It’ uit. Met dit nummer wil Hyundai de lancering van zijn nieuwe submerk IONIQ extra glans geven. Bekijk hieronder videoclip.


 

R&B, hiphop en EDM-invloeden

BTS is een van de beste boybands ter wereld. De razend populaire muziekgroep uit Zuid-Korea bestaat uit vier zangers en drie rappers die Koreaanse popmuziek – K-pop – maken. De muziek van de band bevat veel R&B, hiphop en EDM-invloeden. De bandleden zingen daarnaast niet alleen, maar rappen en dansen ook. Na hun debuutsingle ‘No More Dream’ in 2013 groeide BTS snel uit tot een van de populairste acts ter wereld.

Prophecy te zien in videoclip

Onlangs presenteerde Hyundai de naam IONIQ als submerk voor zijn volledig elektrische modellen. Met dit gloednieuwe label wil Hyundai zijn leidende positie op het gebied van milieuvriendelijke mobiliteit verder verstevigen. Het nummer ‘IONIQ: I’m On It’ moet de positieve ervaring van elektrisch rijden verder versterken. In de videoclip is Hyundai’s nieuwste elektrische concept car – de Prophecy – te zien die afgelopen maart onthuld werd.


Lees ook:

IONIQ wordt een nieuw EV-submerk
Inspiratie voor de toekomst

De songtekst van het nummer – gezongen en gerapt door BTS-bandleden RM, Jin, SUGA, j-hope, Jimin, V en Jung Kook – drukt gevoelens van ontdekking, nieuwsgierigheid, hoop, creativiteit en inspiratie voor de toekomst uit, die bevestigd worden in het refrein waarin de tekst ‘IONIQ takes me there’ te horen is.

Online-evenement voor fans

K-pop-fans die de komst van het submerk IONIQ verder willen vieren met BTS, kunnen deelnemen aan een online-evenement waarbij ze kans maken op een limited edition MP3-speler in de vorm van een cassettebandje. Op de MP3-speler staan het muzieknummer ‘IONIQ: I’m On It’ én unieke persoonlijke berichten van elk lid van de band BTS.

Tags:


Bekijk ook