Nieuws

Terug naar overzicht

Nu is het moment: switch naar hybride en profiteer!

5 februari 2020

Ooit weleens overwogen om over te stappen op een hybrideauto? Dan is nu het moment! Als Hyundai-rijder profiteer je van extra veel voordeel als je snel switcht naar een van onze hybride-modellen, de KONA Hybrid en de IONIQ Hybrid. Kijk maar:

Voordeel 1: Try and Buy Bonus

Op de KONA Hybrid en de IONIQ Hybrid geldt een aantrekkelijke Try and Buy bonus van € 1.250

Voordeel 2: Hyundai-rijders profiteren extra!

Bovenop de Try and Buy bonus profiteer je ook nog eens van extra voordeel van € 750

Voordeel 3: Gratis tankpas bij Hyundai Private Lease

Kies voor Hyundai Private Lease en ontvang een gratis tankpas t.w.v. € 750Het beste van twee werelden
Als hybride-rijder geniet je van het beste van twee werelden. De KONA Hybrid en IONIQ Hybrid combineren namelijk de voordelen van een zuinige benzinemotor met de trekkracht van een elektromotor. De nadruk ligt op een zo laag mogelijk benzineverbruik.

100 % elektrisch in de stad
Dankzij de zuinige benzinemotor kun je met een hybrideauto lange afstanden afleggen. In de stad, als de snelheid laag is, switcht de auto over op zijn elektromotor en rijd je volledig elektrisch. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je portemonnee.

Opladen tijdens het remmen
De KONA Hybrid en de IONIQ Hybrid hebben geen stekker. Dat is ook niet nodig, want het regeneratieve remsysteem zorgt ervoor dat de batterij wordt opgeladen tijdens het remmen. Superhandig, dat moet je een keer ervaren. Maak jij ook de switch naar hybride?


Boek een gratis proefrit

Tags: hybride


Bekijk ook