Nieuws

Terug naar overzicht

VIDEO: e-Drivers.com test de nieuwe IONIQ Electric

5 november 2019

De IONIQ Electric is vernieuwd. Zo kreeg hij een grotere accu, meer vermogen, een effici├źnter multimediasysteem en een Bluelink-app waarmee je op afstand verscheidene functies kunt bedienen. Reden voor autojournalist Werner Budding van e-Drivers.com om de elektrische middenklasser uitgebreid aan de tand te voelen. Conclusie: Hyundai heeft bij de ontwikkeling van de nieuwe IONIQ Electric goed geluisterd naar wensen van zijn berijders. Bekijk hieronder de rijtest:

Is elektrisch rijden iets voor jou?

Wil jij weten hoe het is om elektrisch te rijden? Wij nodigen je graag uit voor een gratis proefrit in onze vernieuwde Hyundai IONIQ Electric. Het is superstil, accelereren is indrukwekkend en schakelen gaat helemaal automatisch. En met de handige app Bluelink kun je op afstand via je smartphone zien hoe vol de batterij is. Kom de IONIQ Electric snel zelf eens uitproberen.Maak een gratis proefrit


De supersnelle bestelauto Hyundai iMax N staat op speciale 19-inch lichtmetalen wielen en is achterwielaangedreven.


Profiteer nu nog van 4% bijtelling

Ben je helemaal verkocht na een proefrit en overweeg je de aanschaf van een elektrische auto? Dan hoef je niet lang te wachten voordat je elektrisch kunt rijden. De IONIQ Electric is namelijk direct uit voorraad leverbaar. Als zakelijk rijder profiteer je bovendien dit jaar nog van een gunstige 4% bijtelling. Stel snel jouw ideale IONIQ Electric samen in onze car configurator.

Stel IONIQ Electric samen

Tags:


Bekijk ook