Hulp nodig bij het inloggen?

Veelgestelde vragen

Hieronder vind je de meest voorkomende vragen. Klik op de balk voor het antwoord.

Wachtwoord vergeten

Vul hieronder jouw e-mailadres in en ontvang je inloggegevens. Heb je een nieuw e-mailadres? Dan kun je inloggen met je oude e-mailadres en bij jouw profiel het nieuwe e-mailadres invullen.

Verzenden
Ik kan niet inloggen op MijnHyundai.nl

Mogelijk heb je niet de juiste inloggegevens ingevoerd. Jouw wachtwoord kun je opvragen via de button ‘Wachtwoord sturen’ op de homepage van MijnHyundai.nl. Ook kan het zo zijn dat je de links in de bevestigingsmail nog niet geactiveerd hebt. Pas hierna kun je inloggen op jouw persoonlijke pagina.

Ik heb geen bevestigingsmail ontvangen

Misschien heb je een foutief e-mailadres ingevoerd. Probeer nogmaals te registeren met je e-mailadres en een door jou zelf gekozen wachtwoord.

Het is mogelijk dat je internetprovider de bevestigingsmail als spam ziet. In dit geval vind je de bevestigingsmail in de spambox van je mailprogramma. Mocht dit niet het geval zijn, neem dan contact op met jouw internetprovider.

Het kan gebeuren dat de bevestigingsmail als ongewenste e-mail wordt beschouwd. Dan vind je de bevestigingsmail terug in de map ‘Ongewenste e-mail’ van je mailprogramma. Om dit in de toekomst te voorkomen, dien je mijnhyundai@hyundai.nl toe te voegen aan jouw contactpersonen. Of neem contact op met jouw serviceprovider.

De hyperlink in de bevestigingsmail werkt niet

Kopieer de link en plak hem in de adresbalk van jouw internetprovider. Indien dit niet werkt, is het mogelijk dat je internetprovider de link heeft verwijderd. Neem in dat geval contact op met MijnHyundai.nl via klantenservice@hyundai-motor.nl.

Mijn e-mailadres is gewijzigd. Nu kan ik niet inloggen op MijnHyundai.nl

Je kan met je oude e-mailadres en wachtwoord inloggen en bij jouw profiel het nieuwe e-mailadres invullen.

Het lukt mij niet de MijnHyundai App te gebruiken.

De MijnHyundai App bestaat niet meer. We ontwikkelen momenteel een goed alternatief waarmee we je beter kunnen bedienen.

Contact opnemen met Hyundai

Kun je om een andere reden niet inloggen op MijnHyundai.nl? Neem dan contact op met MijnHyundai.nl via klantenservice@hyundai-motor.nl. Onze medewerkers helpen je graag.

De voordelen van MijnHyundai:

  • Altijd uw autogegevens bij de hand
  • Zelf uw voorkeursdealer instellen
  • Meldingen ontvangen voor onderhoud en APK-keuring
  • Persoonlijke aanbiedingen, speciaal voor uw Hyundai
  • Acties en voordelen exclusief voor Hyundai-rijders
  • Op de hoogte van Hyundai-nieuwtjes, -events en -diensten